NFL

Vlagyimir Putyin szuperfegyverként tekint az elcsent Super Bowl-gyűrűre

  • MD

Érdekes bulvártörténet látott napvilágot a napokban: Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin 2005-ben egy rendezvényen elvette Robert Kraft, a New England Patriots tulajdonosának Super Bowl-gyűrűjét, amit egyenesen egy gyilkos szuperfegyverhez hasonlított.

Vlagyimir Putyin, Oroszország korábbi elnöke, valamint mostani miniszterelnöke viselkedésével és történeteivel már eddig is rengeteg internetes mémhez szolgált alapul, de ezentúl már amerikai focis körökben is lehet vele viccelődni. A New England Patriots 2005-ös győzelme után Robert Kraft, a csapat tulajdonosa és Putyin egy közös rendezvényen vettek részt.

Nem tudni, hogy mi lett a gyilkos Super Bowl-gyűrű sorsa Putyin birtokában

"Kivettem a gyűrűt, és megmutattam Putyinnak. Erre ő felhúzta azt, és elkezdte: Ölni tudnék ezzel a gyűrűvel. Ezután tartottam a kezem, de ő egyszerűen zsebre vágta a gyűrűt, és három KGB-s emberrel kisétált" - emlékezett vissza Kraft az eseményre.

Kraft bevallása szerint nem állt szándékában a gyűrűt odaadni Putyinnak, és vissza is akarta szerezni tőle, azonban a Fehér Ház lebeszélte erről. Hogy Putyin ilyen hatalom birtokában azóta miért nem hódította meg a világot, az egyelőre rejtély.