Magyar válogatott

Nehéz hetem volt - Dzsudzsák Balázs

A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte a kuvaiti együttest a csütörtök este, Győrben rendezett barátságos mérkőzésen.

Dzsudzsak

A győri mérkőzésen egy gól döntött a magyar válogatott javára, de a két kapufa és több kihagyott helyzet is jelezte a csapat fölényét. A csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs főleg a második félidőben volt elemében, gólpasszt adott és lőtt egy kapufát is.

"Kellemetlen ellenféllel játszottunk, akik felvállalták saját térfelükön a rövid passzokat, cseleket. Ha nehezen is, de hoztuk a kötelező győzelmet, főleg a második félidei játékunknak köszönhetően - mondta Dzsudzsák az MLSZ honlapjának. - Ekkor többször kerültünk mögéjük, helyzeteket dolgoztunk ki, jó beadásaink voltak, remélem, a közönséget is sikerült valamennyire kiszolgálnunk. Végül egyik legnagyobb erősségünket használtuk ki, egy pontrúgás után voltunk eredményesek. Nehéz hetem volt, örültem volna, ha a kapufámnál befelé pattan a labda, de azért így sem vagyok elégedetlen, hiszen csapatkapitány lehettem, bízom benne, hogy ősszel hasonló helyzetben bemegy a lövésem, és az a gól sokkal fontosabb lesz majd."

Dzsudzsák vasárnap karambolozott az M3-as autópályán.