Bulvár

Meglopta saját játékosát, 36 üveg piát vett belőle

Hihetetlennek tűnő történet látott napvilágot Horvátországban: az első osztályban szereplő NK Zagreb vezetőedzője ellopta az öltözőből egy játékos bankkártyáit, majd nem kevesebb, mint 36 üveg "jégert" vásárolt vele.

Jozo Gaspar (középen) igen megszomjazhatott

Jozo Gaspar az 1980-as, 1990-es évek fordulóján a Dinamo Zagreb ismert sztárfocistája volt, napjainkban a horvát elsőligás NK Zagreb Precko trénereként dolgozott, egészen amíg ki nem rúgták. 

Helyi sajtóhírek ugyanis arról számoltak be, hogy Jozo Gaspar rossz fát tett a tűzre: a szakvezető az egyik edzés közben besunnyogott az öltözőbe, és ellopta az egyik játékosának bankkártyáját.

Hogy mit csinált a megfújt hitelkártyával? Gaspar miután megszerezte, amit akart, betért egy áruházba, ahol 4000 horvát kuna értékben 36 üveg Jägermeistert vásárolt az újdonsült fizetőeszközzel. Később meggondolta magát, visszatért a boltba, hogy még több alkoholt vásároljon, de a bankkártya akkora már le volt tiltva, ráadásul a biztonsági kamera is rögzítette az arcát. Az egykori futballistát később lekapcsolták, és őrizetbe vették. A 36 üveg ital sorsáról nincs információ...