Bajnokok Ligája

A Borussia Dortmundot szeretnénk elkerülni - Robben

Meglepő könnyedséggel, 4-0-ás összesítéssel jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe a Bayern München, miután szerdán este 2-0-ra nyert a Juventus vendégeként.

Arjen Robben két védő között, a Bayern pedig a Juventuson fűzte át magát - Fotó: AFP

"Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a mai, különösen a hangulat miatt, ami Torinóban várt bennünket" - mondta Mario Mandzukic, az első bajor gól szerzője. "Nem volt könnyű dolgunk, de türelmesnek kellett lennünk, ki kellett várnunk a megfelelő pillanatot. Az elsődleges célom az volt, hogy az elődöntőbe jussunk, de természetesen annak külön örülök, hogy góllal tudtam hozzájárulni a sikerhez."

"Ha a Juventus otthonában 2-0-ra nyersz, akkor szenzációs eredményt érsz el" - vont mérleget Arjen Robben. "A Zebrák félelmetesek, Olaszország legjobbjai, akik különösen jól védekeznek. Kiváló teljesítményt nyújtottunk ma este. A Bundesliga megnyerése után most már kizárólag a Bajnokok Ligájára tudunk koncentrálni. Igaz, a Német Kupa elődöntőjében is jelenésünk van még, szóval kemény csaták várnak ránk. Szeretnénk elkerülni a Borussia Dortmundot, de a sorsolás nem kívánságműsor. Aki jön, az jön. Az elődöntőben négy fantasztikus csapat szerepel, mi pedig örülünk, hogy köztük lehetünk."

[1427485] 2013-04-10 20:45:00 Juventus - Bayern Münchenx;