Bulvár

Courtois csapattársa barátnőjével lépett félre

Korábbi csapattársa, Kevin De Bruyne barátnőjével kezdett viszonyt Thibaut Courtois. A két futballista együtt játszik a belga labdarúgó-válogatottban.

Egy belga bulvárlap pikáns történetet közölt a Genkben éveken át együtt futballozó Kevin De Bruyne-ről és Thibaut Courtois-ról. Utóbbi viszonyt kezdett De Bruyne barátnőjével, Caroline Lijnennel. Az újság szerint a hölgy unta a brémai életet - a középpályás a Werdert erősíti - és Madridba költözött, ahol összemelegedett a kapussal. De Bruyne teljesen összetört, amikor megtudta, hogy 20 éves kedvese jóbarátjával lépett félre a háta mögött. Kínossá tette a dolgot, hogy a két játékos a belga nemzeti együttesben is együtt szerepel, ám sikerült rendezniük az ügyet. A csapattársak a márciusi világbajnoki selejtezők alatt leültek és Marc Wilmots szövetségi kapitány segítségével rendezték a sérelmeket.

De Bruyne és Courtois játékjoga is a Chelsea-é, a középpályás kölcsönben a Werder Bremennél szerepel, míg a hálóőr már két éve a spanyol fővárosban véd.