Bulvár

Szájkaratéval múlatta az időt Thiago Silva és Joey Barton

A Bajnokok Ligája-negyeddöntős Paris Saint-Germain játékosa, Thiago Silva feldúltan reagált a brazil válogatottat és annak tagjait nyíltan kritizáló Joey Barton, az ősi rivális Olympique Marseille angol középpályásának nyilatkozatára.

Thiago Silva szerint Joey Bartonnak fogalma sincs a brazil futballról, mégis pofázik

"Hallom, hogy sokan fogalmaztak meg kritikát a Selecaóval szemben" - mondta a világklasszis hátvéd a L'Équipe-nek. "Többek között egy Marseille-játékos, a nevére nem emlékszem, talán egy angol, aki a brazil labdarúgásról, Neymarról, valamint David Beckhamről és Zlatan Ibrahimovicról is csúnya dolgokat mondott. Mivel senki sem beszél róla, úgy tűnik, azért szidalmaz kiváló játékosokat, hogy az emberek tudjanak a létezéséről. Ennek az embernek nem szabadna elfelejteni, hogy a mi nemzeti csapatunk mezén található a legtöbb csillag. Öt világbajnoki cím. Ez a tény megérdemelne némi tiszteletet. Ennél már csak arra vágyom jobban, hogy elhallgattassam ezt a britet. Mit tud ő a brazil futballról? Nem emlékszem, hogy valaha is pályára lépett volna a válogatottban a mieink ellen."

Joey Barton pályafutását több botrány is beárnyékolta. Korábban előfordult, hogy megvert egy idegen férfit egy liverpooli gyorsétterem előtt, ájulttá verte csapattársát az edzésen, vagy éppen égő cigarettacsikket nyomott el egy utánpótlás játékos szemén. Legutóbb Neymarról állította azt, hogy a ő a labdarúgás Justin Biebere, utalva a kanadai tiniénekesre.

"Thiago Silva. Ő az a k....g, aki az egész szezonban sérült volt. Egy újabb túlértékelt brazil. Rendezd a helyére a szalagjaidat FatBoy..." - reagált a PSG játékosának szavaira Barton a Twitteren.