Ferencváros

Fradi-Kolozsvár búcsúmeccs lesz az Albert Stadionban

A Ferencváros magyar tulajdonban lévő és többek között Vass Ádámot is foglalkoztató BL-résztvevő Kolozsvár ellen játssza utolsó mérkőzését az Albert Stadionban.

Hosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy a Ferencváros a Kolozsvár (CFR Cluj) ellen vívja meg az Albert Stadion búcsúmeccsét. A Kolozsvár, valamint a klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott és lelkes volt az egyeztetések folyamán, így a zöld-fehérek az idei szezonban a Bajnokok Ligájában szereplő CFR-t hívták meg az Albert Stadion búcsúmérkőzésére.

Az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényező volt az is a döntésben, hogy a klub erős magyar kötődéssel rendelkezik. A klubvezetés azt is mérlegelte döntése során, hogy a találkozó révén vélhetően több száz határon túli magyart is meg tud vendégelni az utolsó Üllői úti mérkőzésen.

A gála március 24-én vasárnap 17 órakor kezdődik. A jegyeket keddtől árusítja a klub, kizárólag ezen a rendezvényen a belépéshez nem szükséges a szurkolói kártya, és az aktuális szezonbérletek is érvényesek. Bővebb tájékoztatást az FTC hivatalos honlapján kaphatnak az érdeklődők.