NFL

Újabb nevek távoztak a New Englandből

  • MD

Nem sok ismerős arc fog visszaköszönni a Patriots támadóegységében jövőre. Azok után, hogy a csapat elvesztette Wes Welkert, az elmúlt 24 óra folyamán a harmadik számú futójátékosa is eligazolt tőlük, valamint Brandon Lloyd fizetésétől is megszabadultak.

A New England Patriots Wes Welker után újabb közönségkedvencet hagyott távozni a csapattól. Danny Woodhead a harmadik számú futójátékos szerepét töltötte be az elmúlt szezonban, de olykor elkapásokban is számított rá Tom Brady, a csapat irányítója. A tavalyi szezont négy futott és három elkapott touchdownnal zárta. Woodhead szerezte a Patriots első touchdownját a 46. Super Bowlon a New York Giants ellen.

Woodhead a San Diego Chargersben több lehetőséghez juthat, a Patriots pedig egyelőre elégedettnek tűnik a Stevan Ridley, Shane Vereen és Brandon Bolden fémjelezte triumvirátussal a futóegységben.

Brandon Lloydot összeférhetetlensége és magas fizetése miatt menesztették a New Englandből

Brandon Lloydról már régóta szólt a fáma, hogy a Patriots kiengedi őt a szabadügynök-piacra, mivel az elkapóval nem voltak elégedettek, végül ez szombaton bekövetkezett. Lloyd menesztésével 4.9 millió dollár szabadult fel a Patriots fizetési sapkájában. Lloydnak a Patriots volt a hatodik klubja az elmúlt kilenc évben, aminek leginkább az inkonzisztens játéka az oka. Bár a tavalyi évet 911 yarddal abszolválta, sokszor láthatatlan volt a pályán, és a csapattársakkal sem találta meg a közös hangot igazán.

Ettől függetlenül Lloyd még visszatérhet a Patriotshoz, csak jóval alacsonyabb fizetésért cserébe, ami egyben kevesebb játéklehetőséget is fog jelenteni.