Bajnokok Ligája

Ferguson, Nani és Ferdinand is büntetésre számíthat

Csütörtökön tárgyalja az UEFA illetékes bizottsága a Manchester United-Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán történt fegyelmi vétségeket.

Rio Ferdinand és a Manchester United más játékosai tüntetnek a játékvezetőnél a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés után 2013-ban.

Az európai szövetség azt már bejelentette, hogy a mérkőzésen kiállított Nani és a meccs utáni kötelező sajtótájékoztatót kihagyó Sir Alex Ferguson menedzser ellen eljárást folytat le. Angol sajtóhírek szerint Rio Ferdinand is számíthat büntetésre, miután a találkozó lefújásakor a török játékvezető arca előtt gúnyosan tapsolva fejezte ki a véleményét annak teljesítményéről. Valószínűleg az dönt majd az ő esetében, hogy a bíró vagy az ellenőr megemlítették-e az esetet a jelentésükben.

Cüneyt Cakir a keddi mérkőzés második félidejében, 1-0-s United-vezetésnél állította ki Nanit, aki a levegőben megrúgta Alvaro Arbeloát. Emberelőnyben a Real Madrid fölénybe került, megfordította az állást és 2-1-es győzelmével továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.