NFL

Aaron Rodgers még legalább 8 évig maradna a Green Bayben

  • Molnár Dávid

A profi amerikai futball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers irányítója, Aaron Rodgers egy interjúban kifejtette, hogy ő is legalább 16 évig maradna a Packers szolgálatában, csakúgy mint a korábbi csapatikon, Brett Favre.

Aaron Rodgers, a Green Bay Packers irányítója 29 évesen szinte már mindent elért, amit el lehetett az amerikai fociban: Super Bowl-győztes volt 2011-ben, alapszakasz-MVP 2012-ben, de még messze van attól, hogy a visszavonuláson törje a fejét.

Az éppen Kaliforniában golfozó játékos a napokban kifejtette egy interjú keretein belül, hogy a példakép Brett Favre mintájára ő is minimum 16 évet húzna le a Sajtfejűeknél. Rodgers már nyolc éve tagja a Packersnek, az elmúlt öt évben Favre távozása után a Packers kezdő irányítójaként tartják őt számon.

"Nagyszerű nyolc évet tudhatok itt. Remélhetőleg ehhez még hozzá tudok adni további nyolc évet ugyanilyen magas szinten" - nyilatkozta az irányító, akinek csupán jövőre jár le a szerződése, de előreláthatólag a csapat majd mindent megtesz a marasztalásának érdekében.

"Meglátjuk, hogy hogyan történnek majd a dolgok, de egyelőre nem stresszelem magam emiatt. Úgy vélem, hogy a Packers szeretne engem megtartani még egy jó pár évre, és én is náluk szeretném befejezni a pályafutásom."