Sportfogadás

Heti műsor – Vajon mit hoz az angol-brazil és a francia-német?

Izgalmas hét vár a sport szerelmeseire, hiszen többek között befejeződik az Afrika Kupa, mindemellett pedig világszerte barátságos meccseket rendeznek. Többek között a magyar válogatott is pályára lép, de lesz itt angol-brazil és francia-német párharc is…

Neymar

Hétfő

A hétközi, válogatott mérkőzéseknek köszönhetően a hétfői focikínálat a szokásosnál valamivel szűkebb lesz, főként másodosztályú találkozók közül válogathatunk.

A Davis-Kupát megjárt férfi teniszezők ezen a héten komoly versenyeken mérik össze tudásukat, méghozzá Montpellier-ben, Zágrábban, illetve Vina del Marban.

Kedd

A keddi focikínálat legjobb eseményeit az angol alsóbb ligák mérkőzései adják majd, azonban néhány válogatott meccset már a hét második napján is láthatunk.

A téli sportok szerelmesei számára nagy nap lesz a keddi, hiszen a schladmingi alpesi sí-vb-n a hölgyek szuper-óriásműlesiklásban mérik össze tudásukat.

Szerda

A hét harmadik napján számtalan válogatott mérkőzést rendeznek világszerte, a magyar válogatott pedig Fehéroroszországgal találkozik Belekben, a találkozót pedig természetesen élőben közvetítjük itt, a hatharom.com-n. Mindemellett olyan rangadókat is láthatunk majd, mint az angol-brazil, a francia-német, a holland-olasz, vagy éppen a svéd-argentin. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor ott van még az Afrika Kupa is, ahol már az elődöntőket rendezik.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1388058  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1388053  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1370357  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1370363  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1370356  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1370367  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1370366 

 

Szerdán a férfi szuper-óriásműlesiklással folytatódik az alpesi sízők világbajnoksága Schladmingban, de ez még közel sem minden. A felhozatal ugyanis csapatsportok terén is kiváló, hiszen a vízilabda BL-ben medencébe száll a Szeged és az Eger is, míg az Eurokupában a Debrecenért szoríthatunk. Ha már a csapatsportoknál tartunk, akkor fontos kiemelni azt is, hogy szerdán a kosárlabdázók Magyar Kupájában a férfiaknál negyeddöntőket bonyolítanak le.

Egyéni sportok terén rendkívül fontos kiemelni az ökölvívók Bocskai István nemzetközi emlékversenyt, amelyre Debrecenben kerül sor, 14:00-tól.

Csütörtök

A csütörtöki nap során foci tekintetében gyakorlatilag semmiféle kínálattal szem számolhatunk, azonban jó hír, hogy más egyéb sportágakban rendkívül komoly eseményekre kerül sor.

A magyar jégkorong-válogatott például a Lengyelországi Tychyben lép fel egy felkészülési tornán, melynek első napján a románokkal játszanak legjobbjaink. Folytatódik a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is, amelynek keretein belül a Szeged a svájci Schaffhausen otthonába látogat, a hatharom.com pedig élőben közvetíti a találkozót.

A téli sportok kedvelői figyelmébe ajánljuk a sílövők vb-jét, Nove Mestóban csütörtökön a vegyescsapat-versenyre kerül sor.

Péntek

Pénteken már jönnek a szokásos bajnokijaink, több másodosztályú találkozó mellett fontos kiemelni a Ligue 1-ben rendezendő PSG-Bastia meccset.

A hét ötödik napja rendkívül sok eseményt hoz, már ami a csapatsportokat illeti. Női vízilabdázóink Spanoylországgal találkoznak a női Világligában, de a magyar jégkorong-válogatott is megmutatja magát, ezúttal a Koreai Köztársaság ellen.

Egyéni sportokban sem fog szűkölködni a pénteki nap, az alpesi sí-vb-n mindkét nem versenyzőit láthatjuk, Budapesten kezdetét veszi a női tőr Világkupa-verseny, a budaörsi női asztalitenisz-csapat pedig Berlinbe látogat BL-elődöntő összecsapásra.

Szombat

Szombaton igazi sztárparádé vár ránk, hiszen olyan együttesek játszanak bajnokikat, mint a Manchester City, a Chelsea, az Arsenal, a Dortmund, a Bayern, a Schalke (utóbbi kettő ráadásul egymás ellen), a Juventus, a Napoli, a Fiorentina, valamint a Lazio, vagy éppen a Real Madrid. Mindemellett szombaton kerül sor az Afrika Kupa bronzmeccsére is…

Szombaton a Veszprém együttese is folytatja szereplését a kézilabda BL-ben, méghozzá a román Constanta ellen. A gyengébbik nem képviselőinek is szoríthatunk szombaton, hiszen a Vác a női KEK-ben fogadja a horvát Koprivnicát.

A téli sportok szerelmeseinek figyelmébe ajánlanánk a sílövő-, illetve alpesi sí-vb-t is, hiszen mindkét sorozatban rendeznek versenyszámokat szombaton.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229383  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229374  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229378  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260048  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287199  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/serie-a-2012-2013/1287202  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239648  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229376  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260045  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260032  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287198 

 

Vasárnap

A hét utolsó napján sem maradunk sztáralakulatok nélkül, hiszen pályára lép a Manchester United, a Milan, a Roma, az Inter, az Atlético Madrid, valamint a Barcelona is. A nap legfontosabb eseménye - már a mi a focit illeti – az Afrika Kupa fináléja lesz, amelyre Johannesburgan 19:00-tól kerül sor.

A múlt hétvégén óriási bravúrt végrehajtó FTC női kézilabda-csapata újabb nehéz meccsre készülhet, hiszen a zöld-fehérek vasárnap a Zvezda Zvenyigorod együttesét fogadják a BL-ben, az összecsapást pedig mi is élőben közvetítjük.

A hatharom.com heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
02.06. Labdarúgás Magyarország-Fehéroroszország 17:00
02.07. Kézilabda Schaffhausen-Szeged 20:00
02.09. Kézilabda Veszprém-Constanta 17:15
02.10. Kézilabda FTC-Zvezda Zvenyigorod 17:00