Bulvár

Sarapova új szerelme négy évvel fiatalabb - ráadásul kiváló teniszező

  • VNA

Néhány napja új pletykákról lehet olvasni tenisz berkekben, amely szerint szakmán belülről jön Marija Sarapova új szerelme.

Bár már az esküvő novemberi időpontja is ki volt tűzve, tavaly ősszel mégis szakított kedvesével, a kiváló kosárlabdázó Szasa Vujacsiccsal az oroszok teniszezője, Marija Sarapova. Az azóta eltelt időszak szakmailag sikeresen alakult ugyan számára, de új társat nem tudott találni magának. Egészen mostanáig. Ha hihetünk ugyanis az ESPN egyik szakértőjének, a hírről mikroblog bejegyzésében tudósító Darren Rovell-nek, akkor az orosz szépség az első számú bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval randevúzgat.

"Sohasem beszélek a magánéletemről, sajnálom" - szólt a témát felvető újságíróknak szánt azonnali reakciója az Ausztrál Openre készülve immáron a távoli kontinensen tartózkodó bolgár játékosnak. A spekulációk már novemberben elkezdődtek a sztár-pár kapcsán, akiket állítólag Milánó utcáin véltek felfedezni közösen sétálgatva. A juniorként rendkívül tehetséges (ezért is nevezik őt Baby Federernek) játékos a múlt héten Brisbane-ben játszotta élete első ATP torna döntőjét (melyet elbukott Andy Murray ellen), ennek köszönhetően pedig hét helyet sikerült javítania helyezésén, így már a 41. pozícióban van a világranglistán.

A tavaly egyes pletykák szerint rövid ideig még Serena Williamset is meghódító Dimitrov ezen a héten Sydneyben, míg állítólagos kedvese Melbourne-ben készül az évad első Grand Slam tornájára. Egyelőre közös fotójuk még nem jelent meg sehol, de gyaníthatóan a "coming out"-ra legkésőbb a január 14-én kezdődő ausztrál bajnokságon sor kerül majd.