Bulvár

Ibrahimovicék beteg gyerekeket látogattak meg egy párizsi kórházban - fotók

Karácsony előtt néhány nappal különleges eseményen vett részt a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban listavezető Paris Saint-Germain teljes stábja, beleérte a katari Nasszer Al-Khelaifi tulajdonost is. A Ligue 1 éllovasának játékosai, edzői és vezetői a párizsi Necker Kórházban beteg gyerekeket látogattak meg és érzelmekben gazdag órákat töltöttek az intézményben.

"Igyekszünk mosolyt csalni a gyerekek arcára és egy kis boldogságot ajándékozni nekik" - mondta a klub hivatalos televíziócsatornájának nyilatkozva Christoph Jallet, a gárda jobbhátvédje. "Ez egy jó cselekedet, én pedig nagyon örülök, hogy itt lehettem velük."

Hasonlóan vélekedett Jérémy Ménez is, aki szerint minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy a csapat részt tudjon venni hasonló eseményeken.

A kis betegek szemei ragyogtak a folyosókon, labdák és mezek találtak gazdára, vakuk villantak és autogramok kerültek kiosztásra. Az esemény zárásaként Nasszer Al-Khelaifi, a Paris Saint-Germain Alapítvány és a Necker Kórház vezetősége egy megállapodás írt alá, mellyel az 1970-ben alapított klub tartós támogatásáról biztosította az egészségügyi intézményt.

A galériához kattints a képre!