Karrier

Guardiola Angliában az Arsenalt választaná

A goal.com legújabb értesülése szerint a szabadságát töltő Josep Guardiola a Premier League-ben legszívesebben az Arsenalt irányítaná. A nemzetközi futballal foglalkozó oldal úgy tudja, a spanyol szakember a Chelsea és a két manchesteri csapat fölé helyezi az Ágyúsokat.

Guardiola

Egyre több találgatást olvasni Pep Guardiola jövőjével kapcsolatban, a Barcelona korábbi mesterének sorsa az egyik legfelkapottabb sportpletyka. A goal.com már számos infóval jelentkezett, az egyik legfrissebb szerint a spanyol szakember Angliában például az Arsenalnál folytatná. Az oldal egy informátorra hivatkozik, akinek Guardiola megsúgta terveit.

"Guardiola Angliában az Arsenalnál dolgozna - állította a goal.com forrása. - Remek viszonyt ápol Arséne Wengerrel még azokból az időkből, amikor a francia elkezdte a munkát a londoni csapatnál. Guardiola a Chelsea-nél a stabilitást hiányolja, ott soha nincs biztonságban a menedzser, nem dolgozhatna nyugodtan."

Wengert 2014-ig köti szerződése az Arsenalhoz, de a goal.com szerint ha a klub nem kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába, akkor nyáron megválnak a franciától. Guardiolát korábban az AC Milannal, az Interrel, Bayern Münchennel és a Paris Saint-Germainnel is szóba hozták. Alighanem tavasszal újabb csapatnevek következnek.