Átigazolás

Nicklas Bendtner már télen távozhat a Juventustól

A dán támadó, Nicklas Bendtner türelmes, de nem akar tovább a kispadon ülni jelenlegi csapatában, a Juventusban.

Nicklas Bendtner távozna a Juventustól

Az Arsenal nyáron adta kölcsön dánt támadóját, Nicklas Bendtnert az olasz Juventusnak. A játékos ugyanakkor nem sok szóhoz jut az olasz bajnokcsapatnál, ezért könnyen lehet, hogy hamarosan távozik Torinóból. Bendtner ügynöke Tom Brooks is nyilatkozott a támadó jövőbeli kilátásairól.

"A fiú alapvetően boldog a Juventusnál, persze szeretne többet játszani - mondta a menedzser a jelenlegi helyzetről. - Ha rendszeresen pályára léphetne, még boldogabb lenne. Hogy miért nem játszik? Egészen őszintén, erről Antonio Contét kellene megkérdeznünk. Minden játékos minél többet szeretne a pályán lenni. Nicklas türelmes, elfogadja az edző döntését. Azonban túl jó játékos ahhoz, hogy a padon üljön. Ez sem számára, sem a Juventusnak nem jó. Ha így folytatódnak a dolgok, meg fogjuk vizsgálni a lehetőségeket a téli átigazolási időszakban. A következő hetekben megbeszéljük a dolgokat."

Tom Brooks elmondta, a dán támadó egyáltalán nem sajnálja, hogy korábban elutasította a Siena és a Fiorentina ajánlatát, de most kezd elfogyni a türelme.