EURO 2012

Pénzbírságot és egymeccses eltiltást kapott alsónadrágjáért Bendtner

megosztom

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 100 ezer eurós pénzbüntetéssel, és egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Nicklas Bendtnert, a dán válogatott csatárát. A játékos a portugálok ellen 3-2-re elveszített csoportmérkőzésen egyenlítő gólt szerzett, ennek ünneplése közben felhúzta a mezét, így kilátszott alsónadrágjának a széle. A ruhadarabon egy ír fogadóirodának a neve volt olvasható, amely a futballista egyik barátjának a tulajdona.

Pénzbírságot és egymeccses eltiltást kapott alsónadrágjáért Bendtner

A játékos akkor közölte: "Egy haveromtól kaptam az alsónadrágot azzal, hogy szerencsét fog hozni nekem."

Az UEFA szabályzata szerint a játékosok semmilyen ruhadarabjukon nem reklámozhatnak az Eb-n, és ezért megbüntette Bendtnert. Az elmúlt idényt a Sunderlandben töltő, jelenleg csapatot kereső támadó ősszel, a Csehország elleni hazai vb-selejtezőn nem léphet pályára. A 24 éves játékos három napon belül fellebbezhet az UEFA-nál.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom