Bulvár

Bendtner felesége megerőszakolásával fenyegette a szomszédját?

Az Arsenalnál egyre inkább nevetségessé váló dán csatár, Nicklas Bendtner a hétvégén bizonyította: mindig van lejjebb.

A játékost az Ágyúsok hétfői edzése után letartóztatta a rendőrség, mivel vasárnap éjjel barátaival részegen szétrúgta a medencéhez vezető ajtót a luxusapartmanházban, amelyben lakik. Néhány óra múlva szabadon engedték, majd az Instagramon azzal kért bocsánatot, hogy felbosszantotta, amiért hajnali egykor nem tudott úszni, megrángatta az ajtót, de tönkre nem tette.

Bendtner már megint nem a pályán mutatta meg, hogy mekkora legény - Fotó: AFP

A szomszédok azonban másképp emlékeznek, a The Sunnak egyikük elmondta, hogy amikor rászólt a randalírozókra, akkor Bendtner vagy valamelyik barátja - a sötétben nem látta az elkövetőt - egy "Pofa be, vagy megerőszakolom a feleségedet!" kiáltással válaszolt.

A csatár kedden tagja volt az Arsenal Marseille elleni keretének a Bajnokok Ligájában, de Arséne Wenger nem küldte őt pályára. Sőt, dániai sajtóhírek szerint a menedzser alig várja, hogy megszabadulhasson tőle. A kedden a Juventus vendégeként játszó Köbenhavn vezetőedzője, Stale Solbakken gyorsan le is nyilatkozta, hogy tudna mit kezdeni a játékossal.

"Nicklas tudja, hogy működnek a dolgok, és egy klasszis csatár, amikor a legjobbját hozza. Ha szeretne az FCK-ban játszani, elég telefonálnia egyet. Én a pályán és azon kívül is rendre tudnám nevelni" - mondta optimistán a szakember.

[1573698] 2013-11-27 20:45:00 Juventus - FC Koppenhágax;