Bulvár

Mutu és Van Persie 20 prostival bulizott Bukarestben - fotó

Áll a bál Romániában! Szerda este olyan hírek láttak napvilágot az egyik hírportálon, mely szerint román és holland futballisták 20 örömlánnyal együtt buliztak a bukaresti éjszakában!

Kedden este a román válogatott 4-1-es vereséget szenvedett a holland nemzeti csapattól, így Viktor Piturca legénysége elveszítette a veretlenségét, és ezzel együtt a második helyet is a világbajnoki selejtezők D-csoportjában. Ennek ellenére a bukaresti találkozó után néhány hazai játékos gyorsan túltette magát a kudarcon, pechükre azonban a román sajtó kiszimatolta a lazítás mivoltját.

Mutu elsőként érkezett meg a buliba

Majd jött a román gólszerző, Ciprian Marica

A click.ro beszámolója szerint a "főkolompos" a kétezres évek elején kokainbotrányba keveredett Adrian Mutu volt, aki egy hirtelen ötlettől vezérelve ad hoc bulit szervezett a román fővárosban. A román média beszámolója szerint Mutu valamivel éjfél után, elsőként érkezett meg a Tiffany Piano Clubba, majd a Ajaccio légiósát nem sokkal követte az egyetlen román gól szerzője, Ciprian Marica is. Hajnali egy óra magasságában aztán felbukkant néhány nagyágyú is - méghozzá a holland csapatból! A képek tanúsága szerint Robin van Persie, Niel de Jong, Klaas-Jan Huntelaar és Ibrahim Afellay együtt érkezett meg a lokálba, ahol egészen hajnal négyig múlatták az időt. Állítólag a holland válogatottnál sportvezetőként dolgozó Partrick Kluivert is jelen volt, de az egykori klasszis csatár csak "beugrott egy italra".

.. majd a lányok következtek

Félórával a hollandok érkezése után nem kevesebb mint 20 örömlány tette tiszteletét a klubban. Az egyikőjük volt Sanziana Buruiana, ismert román "celebhölgy" is, aki az eset után kiszivárogtatott néhány belső információt is. A szemrevaló lány szerint Mutu fejenként 150 eurót ajánlott az éjszakai pillangóknak, de ezen felül még további pénzeket kínált arra az esetre, ha később "lesz valami". Állítólag a focisták nagyon élvezték a lányok társaságát, a két román, Mutu és Marica el is vonult egy-egy hölggyel a mosdóba, hogy jobban megismerhessék egymást.

A fergeteges buli hajnali négy óráig tartott, ekkor ugyanis a négy holland együtt távozott a hátsó ajtón. A játékosok visszatértek az Oranje bázisára, a Hotel Hiltonba, de szemtanúk állítása szerint négy lány később egy taxival követte az urakat, majd az ominózus szállodába mentek, ahol arra a szintre lifteztek fel, ahol a négy sztárfocista is megszállt. A buli mégis folytatódott?

Sanziana Buruiana ismert 'partilány' Romániában, korábban is számos híresség oldalán feltűnt