Brazil foci

Kaká a fiatalokat, Neymar a Real klasszisát dicsérte

Kaká két év kihagyást követően először lépett pályára a brazil válogatottban. A Real Madrid játékosa az Irak elleni barátságos meccs után elismerően nyilatkozott fiatal társairól.

Brazília

Brazília barátságos mérkőzésen könnyed sikert aratott Irak ellen, 6-0-ra győzött. Kaká a 2010-es világbajnokságot követően először kapott helyet a dél-amerikai válogatottban és egy góllal járult hozzá a diadalhoz. A mérkőzést követően a fiatalokat dicsérte.

"Jó volt ismét a válogatottal készülni, annak is örülök, hogy új arcokkal találkozhattam - mondta Kaká. - Rendkívül tehetséges az új generáció, boldog vagyok, hogy gólt szereztem. Az ellenféltől függetlenül fontos volt ez a mérkőzés, mindannyian nagyon komolyan vettük. Fontos, hogy jól játszottunk és gólokat szereztünk."

Az ifjú csillagok közül Neymar és Oscar Kaká oldalán játszott a támadósorban, a Santos sztárja elismerően nyilatkozott a Real Madrid játékosáról.

"Csodálatos Kaká mellett játszani, mert egy igazi játékmester, jól működtünk együtt - fogalmazott Neymar, a Santos játékosa. - Néha nem értettük meg egymást, de ez mérkőzésről mérkőzésre javulni fog."