NB II

Most mindenki felkapta a fejét - Benczés Miklós

A Puskás Akadémia FC vezetőedzője úgy gondolja, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani annak, hogy vezetik a tabellát.

Hat forduló után öt győzelem és egy döntetlen a mérlege a Puskás Akadémia FC NB II-es labdarúgó-csapatnának, amellyel az első helyen áll a Nyugati csoportban.

"Nagyon becsapnánk magunkat, ha túl nagy jelentőséget tulajdonítanánk ennek. De persze, hagyni kell mindenkit turkálni a sikerben. Ám már a következő mérkőzésre koncentrálunk, arra figyelünk, hiszen a szintén veretlen Ajkához, a harmadik helyezetthez megyünk. Ezért is fontos, nem szabad elaltatnunk magunkat" - felelte a vezetőedző, Benczés Miklós az fmh.hu-nak.

A szakvezető szerint nincs semmiféle titka a jó szereplésnek, jó a harmónia a csapattal.

"Nem ezt kell keresni, mert én sem gondolom, hogy valami óriási recept birtokában lennénk. A srácok nagyon jó csapatot alkotnak, a recept a közöttük lévő harmónia, és a szakmai stáb, amely szintén harmonizál a csapategységgel. Ismerősök és ismeretlenek hívogatnak minket telefonon, most mindenki felkapta a fejét, jobban, és többet foglalkoznak velünk. De a játékosoknak elmondtam: nem szabad elszállnunk ettől, nem vagyunk sokkal jobbak, mint korábban, persze, azért sokat tettünk érte. De a helyén kell kezelni a dolgokat" - jelentette ki a szakember.