US Open

Sarapova még nem terhes, az esküvő helyszíne is titok még

  • VNA

A US Open első fordulójában győztes Marija Sarapova nem csak a pályán történtekről nyilatkozott őszintén hétfőn.

A Czink Melinda ellen az első fordulóban győztes Marija Sarapova szokatlanul őszintén nyilatkozott a US Open első napja során. Az orosz klasszis a számára meglehetősen egyoldalúan alakuló olimpiai döntőről is beszélt. "Nagyon rossz érzéseim voltak, hiszen a döntő előtt iszonyatos gyomorfájdalmat éreztem. Elmentem az orvosaimhoz utána, akik elemezték a vérképemet, sőt ultrahanggal is megvizsgáltak. Azt mondták, hogy jól vagyok és nem terhesség az oka annak, hogy rosszul voltam" - nyilatkozta Sarapova. 

"Nem novemberben lesz az esküvőm. Ez nem igaz, hogy novemberben Isztambulban lesz az esküvőm. Meg vagyok lepve, hogy ezt bárki is így tudja" - nyilatkozott egy másik téma kapcsán is az orosz játékos, akinek párja, Sasa Vujacsics éppen Törökországban kosárlabdázik.

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
A US Open ideje alatt minden nap közzéteszünk egy tenisz vonatkozású kvízkérdést. Neked nincs más dolgod, mint tippelni, és máris ott a lehetőség, hogy nyerj velünk.
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei):
Roger Federer baseball sapka,  Roger Federer tenisz póló, Roger Federer tenisz rövidnadrág, Roger Federer teniszütő (Wilson). A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy RF emblémával ellátott baseball sapka.