Barcelona

Ez egy győztes csapat - Song

Alig egy napja a Barca játékosa Alex Song, de máris kitörő örömmel nyilatkozott új csapatáról. Az Arsenal egykori játékosa a bemutatásakor beszélt új csapatáról és beilleszkedéséről, melyben része lehet régi-új csapattársának, Cesc Fábregasnak is.

Alex Song érezhetően nagyon örült, hogy a Barcelona csapatának tagja lehet, bemutatásánál is alig bírta magába fojtani az öröm szavait:

,,Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mert ez a világ legjobb csapata, és egy olyan klubnál, mint a Barca, mindig is játszani akartam, amióta csak kölyök voltam. Remélem, hogy továbbra is nyerni fog a csapat, mert ez egy győztes csapat, mindent megnyernek. Mindent bele fogok adni én is az edzéseken, hogy amikor megkapom az esélyt, élhessek is vele a meccseken."

Hogy a csapat segítségére legyen, abban ismerős arcok is segíteni fognak neki. Többek között Cesc Fábregas, aki évekig csapatkapitánya volt az Arsenalban, mielőtt a tavalyi nyár egyik leghosszabb átigazolási sagáját lezárva végre hazaigazolt nevelőklubjához, a Barcelonához.

,,Nagyon jól ismerem Cescet, ma is az ő házában aludtam. Nagyon jó barátom, aki segíteni fog nekem a beilleszkedésben."

A kamerunit csaknem telt ház fogadta bemutatásán, a Sampdoria elleni Joan Gamper-kupa előtt, ahogy a klub másik nyári igazolását, a balhátvéd Jordi Albát is. És hogy mikor mutatkozhat be ténylegesen, a pályán is? A csütörtöki Real Madrid elleni Szuperkupa-odavágó egész jó időpontnak tűnik...