Bulvár

Balotelli apa lesz?

Elképzelhető, hogy a labdarúgó Európa-bajnokság egyik sztárja, Mario Balotelli apa lesz? Ezt állítólag volt barátnője, Raffaella Fico a németek elleni meccs előtt közölte Balotellivel telefonon.

Balotelli exbarátnője terhes, állítólag balotelli az apa

Fico és Balotelli megközelítőkeg egy évig alkottak párt, mielőtt szakítottak. Állítólag nem is beszéltek egymással Fico bejelentéséig azóta, hogy 2012 májusában rendőröket kellett hívni heves szóváltásukhoz. A gyermekáldástól azonban éppen azt reméli az olasz lány, hogy újra összejönnek és egy boldog családot alkotnak majd.

Fico elmondta: "Felhívtam Mariót az olasz csapat edzőtáborában egy nappal a németek elleni meccs előtt. Elmondtam neki, hogy babát várok tőle. Tudom, hogy szeret engem, s én is szeretem őt. Újra szeretnénk kezdeni."

A 24 éves lány azt is hozzátette, még nem tudják, hogy a kicsi fiú lesz-e vagy lány, de Balotelli szeretné, ha az előbbi lenne. "Mario nagyon játékos apa és szerető férj lesz. Tudom, hogy a gyermekem büszkén viselheti majd a Balotelli családnevet." - nyilatkozta Raffaella Fico.

A csatár még nem fejtette ki véleményét az üggyel kapcsolatban, de mi fejezhetné ki jobban örömét, mint az a két gól, amit a németek ellen szerzett?

raffaella Fico állítólag Balotelli gyermekével terhes