Ferencváros

Az edzőmeccsekért is belépőt szednek Kubatovék

Az utánpótlás támogatására fordítaná azt az összeget a ferencvárosi klubvezetés, amely a felkészülési mérkőzéseken szedett belépőkből folyhat be. A edzőmeccsek helyszínen való megtekintéséhez a szurkolói kártya kötelező.

A fradi.hu-n megjelent felhívás szerint a zöld-fehér klubért szorítók hozzájárulhatnak az utánpótlás működéséhez. "Ehhez nem kell mást tenni, csak ellátogatni az NB I-es csapat felkészülési mérkőzéseire, ahol támogatói karszalagok megvételével a drukkerek is hozzá tehetik a részüket a jövő nemzedékének képzéséhez" - olvasható a honlapon.

A támogatói karszalagok NB II-es edzőpartner esetében 200, míg élvonalbeli ellenfelek esetén 500 Ft-ba kerülnek. A rendezési költségek levonását követően a mérkőzések bevételét a Ferencváros utánpótlása kapja meg.

A találkozókat a hármas számú edzőpályán bonyolítják le, de ettől függetlenül a megtekintéshez szükséges a szurkolói kártya felmutatása is.

Az FTC nyári felkészülési mérkőzései
07. 04., szerda: Ferencváros – Veszprém 18.00
07. 07.. szombat: Ferencváros – Paks 10.30
07. 11., szerda: Aszód – Ferencváros 18.00
07. 14., szombat: Ferencváros – Soroksár 11.00
07. 14., szombat: Ferencváros – ellenfél szervezés alatt
07. 21., szombat: Ferencváros – Szigetszentmiklós / még nincs egyeztetett kezdési időpont /
07. 21., szombat: Ferencváros – BKV Előre / még nincs egyeztetett kezdési időpont /

 










A Ferencvároshoz közeli szurkolói oldalak fórumain a drukkerek többsége felháborodva fogadta a hírt, de a szimpatizánsok nagy részének nem az összegekkel akadtak problémái..

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!