EURO 2012

Javul az olasz sérültek állapota

  • MTI
megosztom

Mindhárom sérült olasz játékos állapota javult, de még nem biztos, hogy pályára léphetnek csütörtökön a németek elleni elődöntőben a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

A védelemben Giorgio Chiellini és Ignazio Abate, a középpályán Daniele De Rossi szereplése kérdéses.

"Mindhárman jobban vannak, és az utolsó percig mindent megteszünk azért, hogy bevethetőek legyenek" - mondta Enrico Castelacci csapatorvos.

De Rossi és Abate az angolok elleni, 11-esekkel megnyert negyeddöntőben sérült meg: előbbi a csípőjével bajlódik, utóbbinak pedig izomhúzódás van a bal lábában. Abate szereplése azért volna rendkívül fontos az olaszok számára, mert a keret másik jobb oldali védője, Christian Maggio két sárga lapja miatt nem játszhat az elődöntőn.

Chiellini az írek ellen 2-0-ra megnyert harmadik csoportmérkőzésen szenvedett combsérülést, és hétfőn állt újra edzésbe.

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom