EURO 2012

Arsavin kénytelen volt bocsánatot kérni az orosz szereplésért

  • MTI
megosztom

A gyenge Európa-bajnoki szereplés miatt a csapat nevében bocsánatot kért a szurkolóktól Andrej Arsavin, az orosz labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

"Az eredmény csalódás mindannyiunk és persze a szurkolók számára is. Ez érthető. Mint a csapat kapitánya, a társaim és a magam nevében szeretnék bocsánatot kérni a teljesítményünk és az elért eredmény miatt" - mondta Arsavin, majd hozzátette: a jövőben nem szeretne erről beszélni.

Néhány napja a szélső még nagyképűen azt mondta újságíróknak, hogy nem kér bocsánatot senkitől, mert nincs miért, akkor úgy tűnt, megfosztják a csapatkapitányi poszttól, de végül hajlandó volt elnézést kérni.

Az oroszok a csehek elleni látványos, 4-1-es sikerrel kezdték a lengyel-ukrán közös rendezésű kontinenstornát, majd 1-1-et játszottak a társrendező lengyelekkel, végül sorsukat a görögök elleni 1-0-ás vereség pecsételte meg. Ezzel csoportjukban a harmadik helyen végeztek, mivel a velük azonos pontszámmal záró görögök az egymás elleni eredménnyel a negyeddöntőbe jutottak.

  • Németország - Görögország 2012-06-22 20:45:00
  • Spanyolország - Franciaország 2012-06-23 20:45:00
  • Anglia - Olaszország 2012-06-24 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom