EURO 2012

Chiellini nem léphet pályára a negyeddöntőben

  • MTI

Combsérülés miatt biztosan nem léphet pályára az ukrán-lengyel közös rendezésű Európa-bajnokság vasárnapi negyeddöntőjében Giorgio Chiellini, az olasz labdarúgó-válogatott védelmének alapembere.

A 27 éves futballista hétfőn, az írek elleni utolsó, 2-0-ra megnyert csoportmérkőzés 55. percében dőlt ki a sorból, le is kellett cserélni.

Enrico Castellacci csapatorvos kedden azt mondta: a Juventus játékosára a legjobb nyolc között nem számíthat a szakvezetés, és azt csak a későbbi vizsgálatok döntik majd el, hogy a torna további szakaszában - amennyiben az olaszok továbbjutnak - pályára léphet-e.

Az olaszok vasárnap, Kijevben a D csoport győztesével találkoznak. Abban a kvartettben még a francia, az angol és az ukrán csapat versenyez kedd este a továbbjutó helyekért.

  • 1D - Olaszország 2012-06-24 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!