EURO 2012

Huntelaar ideges és a németekben bízik

megosztom

Olyan helyzetbe hozta magát a holland válogatott az Európa-bajnokságon, hogy egy győzelem is hiábavaló lehet. Bert van Marwijk együttese pont nélkül várja az utolsó, Portugália elleni csoportmeccsét, a vb-ezüstérmes továbbjutásához elengedhetetlen feltétel, hogy a németek legyőzzék a dánokat, de még az is kell hozzá, hogy ők maguk legalább két góllal nyerjenek a portugálok ellen.

Huntelaar ideges és a németekben bízikKét mérkőzést követően pont nélkül áll a torna egyik legnagyobb favoritjának tartott Hollandia. Éppen ezért nem véletlen, hogy idegesen várja a holland tábor a B-csoport utolsó körét.

"Nagyon ideges vagyok az utolsó meccs miatt – mondta Klaas-Jan Huntelaar, a hollandok csatára. - Ugyanakkor pozitívan várom a portugálok elleni csatát, hiszen ez lesz az utolsó esélyünk. Két góllal kell nyernünk! Eközben biztos vagyok abban, hogy Németország képes a sikerre, sőt meg fogja verni Dániát!"

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom