EURO 2012

Kemény, gyors bíráskodás vár a renitens drukkerekre Ukrajnában

  • MTI
megosztom

A meccsekről való kitiltással fenyegeti az ukrán-lengyel rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság agresszív szurkolóit az ukrán rendőrség.

Volodimir Poliscsuk, a Belügyminisztérium sajtószóvivői irodájának vezetője az Eb ukrajnai rendezvényeinek helyszínbiztosítása kapcsán a Kijev tévécsatorna keddi adásában elmondta: "Ha a szurkoló spicces, de toleráns és törvénytisztelő, az egy dolog. De amennyiben sokat ivott és kötekedni, lökdösődni kezd, vagy másokat sérteget, akkor a munkatársaink fel fogják világosítani az udvarias viselkedés szabályairól."

Poliscsuk hangsúlyozta: ha egy drukker már beszámíthatatlan állapotban van, akkor jegyzőkönyvet vesznek fel, s a bíróságok gyorsított ütemben folytatják le ellene az eljárást, így a továbbiakban akár el is tilthatják a meccsek látogatásától.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom