EURO 2012

Újabb csapás az angoloknál, elhunyt Defoe édesapja, a csatár hazautazott

megosztom

Elhunyt a Tottenham Hotspur csatárának, Jermain Defoe-nak édesapja, ezért a holnap kezdődő Európa-bajnokságra készülő angol válogatott játékosa hazautazott Angliába.

A csatár később visszatér a csapathoz, ezért nem hívtak be új játékost a helyére.

 

Az angol szövetség (FA) közleménye szerint a 29 éves futballista ma reggel utazott haza, de később - még nem tudni, mikor - visszatér a csapathoz, ezért nem hívtak be új játékost a helyére.

Defoe - ideiglenes- kiesésével tovább nehezedett Roy Hodgson szövetség kapitány dolga, ha a támadó nem tér vissza a hétfői, franciák elleni rajtra, akkor csak Andy Carrollra és Danny Welbeckre számíthat a szakvezető csatárposzton. Wayne Rooney eltiltás miatt az első két csoportmérkőzésen nem léphet pályára.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom