EURO 2012

Meggyógyultak az ukrán futballisták

  • MTI
megosztom

Meggyógyultak az ukrán labdarúgó-válogatott tagjai, akik kedden még erős gyomorfájdalmakra panaszkodtak. Oleg Blohin szövetségi kapitány kijelentette: minden játékosa egészségesen várja a svédek ellen hétfőn sorra kerülő Európa-bajnoki találkozót.

A lengyelekkel közös rendezésű, pénteken kezdődő kontinenstornára készülő ukrán csapat tíz tagja kedden lett rosszul, de az, hogy mi okozta a panaszaikat, nem derült ki. A szakmai stáb is értetlenül áll a történtek előtt. Blohin a törökökkel szemben kedd este 2-0-ra elveszített barátságos mérkőzés után azt mondta: fogalmuk sincs, mi okozhatta a tömeges fertőzést, mert szinte mindenki más ételt fogyasztott. A futballisták állapota szerdára lényegesen javult.

"Két nap telt el, mindenki jól van, a téma lezárva" - fogalmazott a szövetségi kapitány csütörtökön.

Az ukránok a svédek mellett a franciákkal és az angolokkal szerepelnek azonos csoportban az Eb-n.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!

 

megosztom