EURO 2012

Fábregas bevethető lesz az olaszok ellen

megosztom

Cesc Fábregas felépülhet a spanyol labdarúgó válogatott első Európa-bajnoki mérkőzésére, miután gyorsabban javul sérülése, mint arra az orvosok számítottak.

A pénteken elvégzett vizsgálatok alapján Fábregas fokozatos terhelés mellett edzésbe állhat az Eb-re készülő spanyol válogatottnál, mivel gyorsabban gyógyul a Barcelona Athletic Bilbao elleni Király Kupa-döntőjében elszenvedett sérülése, mint azt várták.

A címvédő együttes június 10-én játssza első mérkőzését az olasz válogatott ellen a Lengyelországban és Ukrajnában rendezendő kontinenstornán, és a középpályás ezen a találkozón már pályára léphet.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!
megosztom