EURO 2012

Joachim Löw tudja, hogyan állítsa meg Cristiano Ronaldót

A június 8-án rajtoló Európa-bajnokság egyik legnagyobb favoritjának számító Németország a B-csoportban Dániával, Hollandiával és Portugáliával szerepel együtt. Joachim Löw, a Nationalelf szövetségi kapitánya körvonalakban vázolta, hogyan képzeli el Real Madrid szupersztárjának semlegesítését.

Löw tudja, hogy Ronaldo egy az egyben verhetetlen

Igazi halálcsoportban szerepelnek majd a legutóbbi Eb-n ezüstérmet szerző németek, hiszen a bombaerős játékoskerettel rendelkező Hollandia valamint a szintén sztárok sorát felvonultató Portugália mellett Dánia ellen sem mehetnek majd biztosra.

Német újságírók a minap arról faggatták Joachim Löwöt, hogy milyen módon próbálja majd kivenni a játékból a portugál ászát, Cristiano Ronaldót.

"Hogy ráállítom-e Philip Lahmot Cristiano Ronaldóra? Azt, hogy Lahm hol játszik, azt majd csak azután döntöm el, miután megérkeztünk Lengyelországba" - mondta Löw. A németek június 9-én mérik össze erejüket Paulo Bento legénységével, a németek szerint, ha a Real Madrid hetesét sikerül hatástalanítani, megszerezhetik a három pontot.

"Nincs értelme annak, hogy egy játékos állandóan Ronaldo nyakán lihegjen. Három vagy négy játékosnak kell őt megállítani, nem akarom, hogy egy az egyben kelljen vele bárkinek is szemben állnia" - így a szövetségi kapitány.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!