Serie A

Allegri nem hibáztatja a játékvezetőt a meg nem adott gól miatt

  • MTI

Massimiliano Allegri, az olasz bajnokságban címvédő AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint remek mérkőzést játszottak szombaton a még veretlen Juventusszal (1-1), a játékvezetőt pedig nem hibáztatja a meg nem adott gól miatt.

A játékvezető nem adott meg a Milannak egy érvényes gólt, Muntari fejesét a gólvonal mögül szedte ki Gianluigi Buffon.

"Nem lehetünk szomorúk, nagyszerű összecsapás volt" - nyilatkozta a találkozót követően a szakember. A mérkőzésen nagy port kavart, hogy 1-0-ás milánói vezetésénél a játékvezető nem adott meg a hazaiaknak egy gólt, pedig a televíziós felvételeken tökéletesen látszódott, hogy Sulley Muntari fejesét már bőven a gólvonal mögül tornázta ki Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok olasz hálóőre.

"Nem akarom megvádolni a játékvezetőt, ez nem jellemző rám, csöndben maradunk, és hagyjuk őket békében dolgozni. Egyébként úgy gondolom, hogy a bíró kiválóan vezette a mérkőzést, nem tett semmi rosszat, talán az asszisztense kitolt egy kicsit vele" - tette hozzá Allegri, aki szerint a két csapat között az utolsó pillanatig kiélezett lesz a bajnoki címért folyó küzdelem.

Az 1-1-es döntetlennel a Milan megtartotta egypontos előnyét a tabella élén a Juventusszal szemben, ám a torinóiak egy meccsel kevesebbet játszottak.