NB I

Pollák elnézést kért nyilatkozatáért, az Újpest lezártnak tekinti az ügyet

A védő a Nemzeti Sport pénteki számában beszélt arról, hogy tartozik neki az Újpest, emiatt kilakoltathatják albérletéből, és a klub kirúgta őt. Pollák Zoltán most kért bocsánatot elhamarkodott szavaiért. Az Újpest FC lezártnak tekinti az ügyet, Pollák továbbra is az első csapat játékosa, de büntetésből külön kell edzenie.

"Azzal kell kezdenem, hogy félreértés volt a részemről, amikor arról nyilatkoztam, hogy az ügyvezető igazgató kirúgott. Azt a beszélgetést túlreagáltam, nem így kellett volna kezelnem a helyzetet, és ezzel sokakat félrevezettem. Elnézést kérek a klubtól a nyilatkozatomért, és a tulajdonostól azért, mert megsértettem. Szeretnék mindent megtenni azért a jövőben, hogy az Újpest FC újra számítson játékomra" - nilyatkozta az ujpestfc.hu-nak Pollák.

"A hétfői és a mai napon minden, eddig nyitott, vitatott kérdés megválaszolásra került Pollák Zoltán és az Újpest FC között. A játékos teljes egészében megkapta járandóságait, amiről nyilatkozatot is tett a klub felé, így Pollák Zoltán felé továbbra sincs semmilyen elmaradása az Újpest FC-nek.
 
Pollák Zoltán szerződését a klub nem bontotta fel, amely továbbra is 2013. nyaráig van érvényben.
 
Pollák Zoltán súlyos fegyelmi vétsége miatt az Újpest FC vezetősége úgy döntött, hogy a játékos határozatlan ideig sem az első, sem a második csapat edzéseit nem látogathatja. A játékosnak a szakmai stáb a hét minden napján külön foglalkozást tart, ezzel is biztosítva a játékos sportszakmai fejlődésének lehetőségét.
 
Az üggyel kapcsolatban az Újpest FC-nek további közlendője nincs, a „Pollák-ügyet” lezártnak tekinti" - szól az Újpest FC közleménye.