NFL

Randy Moss befejezi karrierjét

  • VNA

Kivárta a lockout végét, meghallgatta az érdeklődő klubok ajánlatát, majd végül úgy döntött, hogy abbahagyja. Randy Moss nélkül zajlik az NFL következő szezonja.

Az utóbbi évtized egyik legjobb elkapója (wide receiver) Randy Moss volt az NFL-ben, aki legutóbb a Tennessee Titanst erősítette, az új szezonra azonban a klubtól már nem kapott szerződést. Az egy szezonon belül (2007) a valaha volt legtöbb touchdownt (23) elérő sztárjátékosról menedzsere Joel Segal jelentette be, hogy nem folytatja: „Megnézte azt, hogy milyen ajánlatok érkeznek és ezt követően döntött úgy, hogy befejezi.”

Moss NFL pályafutása során több alkalommal is negatív hírekkel került be az újságokba. Korábbi klubja, a Minnesota Vikings egy csapatvacsorán okozott botránya miatt vált meg tőle, emellett többször is büntetést kapott a „médiával való nem megfelelő kapcsolattartás” címén az NFL-től, így nem csoda, ha pályafutása kezdetén hamar ráragadt a Rosszfiú (Bad Boy) becenév. Randy Moss 13 éves NFL karrierje alatt kiemelkedő számokat produkált a ligában, ahol 954 elkapott passz, 14.858 yard és 153 touchdown fűződik a nevéhez.