Átigazolás

A Milan négy milliót fizetne Hulknak

Olasz médiaértesülések szerint az AC Milan egyre komolyabban érdeklődik a Porto brazil csatára, Hulk iránt, akinek 4 millió eurós fizetést ajánlottak. Ugyanakkor a támadó portugáliai szerződéshosszabbításáról is beszélnek.

Adriano Galliani, a Milan ügyvezető elnöke már korábban is beszélt arról, hogy tetszik neki Hulk játéka, de akkor azt mondta, júniusban tesznek lépéseket az új játékosok megszerzéséért. Galliani úr valószínűleg kettőt lapozott a naptárban, az említett nyilatkozata óta ugyanis már eldőlt, hogy Mexés és Taiwo is az olasz bajnokot erősíti a következő szezonban, és a hírek szerint konkrét lépéseket tett a Porto csatárának megszerzéséért is.

Hulk gólöröme a Szpartak Moszkva és a Porto Európa Liga mérkőzésén 2011-ben

Állítólag évi 4 millió eurós fizetést ajánlottak neki, de valószínűleg nem sikerült még meggyőzniük, hiszen a hivatalos információk szerint az Európa Liga-döntős luzitánok a brazil szerződésének meghosszabbításán dolgoznak. Ráadásul Hulk kapósnak számít az európai piacon, hogy a Milantól ne menjünk messze, az Inter is szeretné megszerezni.