Magyar vízilabda OB I

Török Béla: Többet kell nyújtanom

Török Bélát zavarja, hogy kevésszer talált be az ellefelek kapujába az OB I-ben.

Magyar Vízilabda SzövetségTörök Béla, a magyar válogatott játékosa nem nyújt egyenletes teljesítményt ebben a szezonban. Kemény Dénes még a nyáron megemlítette, hogy a válogatottság a fiatalok - köztük Török - számára is egyfajta megelőlegezett bizalomnak tekinthető. Nagy kérdés viszont, ha az OB I-ben sem nyújt kimagaslót a szegedi pólós, számíthat-e meghívóra a nemzeti csapatban.

2010 október 17-én Török hat gólt szerzett, amikor a Szeged 9-7-re verte a Szolnokot a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Azóta viszont a Vodafone OB I is elkezdődött, és nyolc forduló után mindössze öt gól áll a tehetséges játékos neve mellett.

Tudom, hogyne tudnám, hogy ez édeskevés..Pedig a hozzáállásom, az edzésmunkám szemernyit sem változott az említett, Szolnok elleni kupameccs óta. Bordasérülés miatt két találkozón nem ugorhattam vízbe, kicsit még most is érzem a sérülést, de ezt még véletlenül sem magyarázkodásnak szánom: tudom, hogy lényegesen többet kell nyújtanom, mint eddig. Nem tagadom, zavar a kevés dobott gól, de nem látom olyan sötéten a helyzetemet, a szerencsém bármikor megfordulhat”– mondta Török a delmagyar.hu-nak.