Bajnokok Ligája

Triplázó tippet is hozunk a PSV-Dortmundra

A holland bajnok bombaformában, így igazi ki-ki párharcot hozhat össze a Dortmund elleni párharc.

A Bajnokok Ligája keddi játéknapján az Inter-Atletico Madrid párharc mellett a PSV és a Dortmund is egymásnak feszül. Messzire nem kell mennie a Darazsaknak, hiszen Eindhoven körülbelül két óra autóútra van Dortmundtól, így garantált, hogy tele lesz a vendégszektor is.

A PSV hihetetlen sorozatot produkált az Eredivisieben, hiszen az első 17 meccsét megnyerte, azóta viszont két iksz is becsúszott, ezzel a veretlenség továbbra is tart, de már nem százszázalékos a gárda. A holland kupában azonban kiesett januárban a Feyenoord ellen, így a hazai duplázás már nem jöhet össze. A BL-ben egy viszonylag könnyű csoportból lépett tovább, hiszen a formán kívüli Sevilla és az idényt pocsékul kezdő Lens gárdáját tudta megelőzni és lépett tovább az Arsenal mögött.

Mindössze két sérültje van Bosznak, Guus Til és Armel Bella-Kotchap nem bevethető a keddi rangadón.

[4384181] 2024-02-20 21:00:00 PSV Eindhoven - Borussia Dortmundx

A Dortmund 2024-ben még veretlen, de a forma azért hagy kívánnivalót maga után. Nagyon könnyű sorsolása volt eddig a Borussiának a Bundesligában, a Wolsburg és a Heidenheim otthonában is azonban ott maradt két-két pont. Ennek ellenére a negyedik hely még megvan a tabellán, igaz egyelőre inkább hátrafelé kell nézegetnie Edin Terzic gárdájának. 

A sárga-feketék azonban a halálcsoportot tudták megnyerni, így leírni semmiképp sem szabad őket, hiszen le tudta győzni a Milant és a Newcastle-t is idegenben és mindössze egy vereséggel zárt a kvartettjében.

Ugyanaz a tizenegy kezdhet a Borussiánál, aki a hétvégi Wolsfburg elleni 1-1-et is összehozta, hiszen új sérültje vagy eltiltottja nincs Terzicnek. Ramy Bensebaini, Karim Adeyemi, Felix Nmecha és Sebastien Haller a kimaradók.

Mire érdemes fogadni?

Egy holland-német párharc szórakoztató estét ígér, de nem vagyunk benne biztosak, hogy ez a találkozó a gólokról fog szólni. A Dortmund védelme meglepően jól zár, idegenben pedig kivárásra játszhat, míg a PSV ugyan rengeteg gólt szór a holland bajnokságban, a BL azért más kávéház. 

Nehéz esélyt latolgatni, hiszen a Dortmund az ősszel bizonyított, hogy képes akár a magasabbra predesztinált csapatok ellen is csillogni, ráadásul jóval rutinosabb gárda is, ami szintén döntő faktor lehet. 3.5 gól alatti opciót vesszük ki, emellett pedig egy bátor fogadáskészítőt is összerakunk. A kevés gól mellé ugyanis azt húzzuk be, hogy mindkét csapat betalál. Ezzel gyakorlatilag három végeredményre tesszük a zizit (1-1, 2-1, 1-2), de triplázó felett egy ilyen nyitott párharcon megérheti a befektetésünk.

 


✅ Tipp #1: 3.5 gól alatt @1.56

✅ Tipp #2: Fogadáskészítő: Mindkét csapat betalál + 3.5 gól alatt @3.30

 

Fogadási határidő: február 20. 21:00


[4384181] 2024-02-20 21:00:00 PSV Eindhoven - Borussia Dortmundx;