Bajnokok Ligája

Duplázós tippünk van a Monaco-PSV-re

  • Tomihmv

A Bajnokok Ligája keretén belül feszül egymásnak a francia és a holland sztárcsapat.

Kedden már a harmadik selejtező kör kezdődik a Bajnokok Ligája idei kiírásában, amikor is egyre több komolyabb csapat kapcsolódik be a küzdelmekbe. A nem bajnoki ágon többek közt egy Monaco-PSV Eindhoven odavágó is megrendezésre kerül, amely ütközetnek a hazaiak az esélyesei, legalább is a bukmékerek szerint, akik átlagosan kétszeres szorzót fizetnek a franciák sikerére háromesélyben.

3960295

A Monaco, egy parádés hajrának köszönhetően (az utolsó tíz bajnokijából zsinórban kilencet behúzott, míg az utolsón ikszelt), az elmúlt szezonban a harmadik helyen végzett a Ligue 1-ban, így selejtezőt játszhat a BL-ben. A Francia Kupában az elődöntő volt számára a végállomás, míg, az Európa Ligában a nyolcaddöntőben búcsúzott a Braga ellen.

A nyáron nem volt nagy jövés-menés Philippe Clement keretében, igaz, többek közt Tchouameni a Real Madridhoz igazolt, ami érzékeny veszteség lehet, mellette Fabregas is távozott, bár tavaly már nem volt meghatározó játékos a hercegségbelieknél, míg érkező oldalon Minamino és Embolo jelenthet erősítést.

A csapat több felkészülési meccset is vívott, azonban a jobb gárdákkal nem tudott mit kezdeni, hiszen az Inter ellen ugyan elért egy 2-2-es döntetlent, de a Portótól 2-1-re kikapott, míg a múlt heti főpróbáján, 3-1-es vereséget szenvedett Southamptonban. A hírek szerint viszont egyedül csak Badiashile hiányozhat a gárdából kedden.

Ami a vendégeket illeti, a PSV együttesével szombaton már foglalkoztunk, méghozzá az Ajax elleni Holland Szuperkupa finálét illetően. Egy mondhatni jó szezont követően, új edzővel (Ruud van Nistelrooy) és megerősödött kerettel, felemás tesztmeccs eredményekkel a hátuk mögött várták az első tétmérkőzésüket. Nos, az eindhoveniek alaposan berúgták azt a bizonyos ajtót, hiszen 5-3-ra (!) tudtak nyerni Amszterdamban.

Az látható tehát, hogy RVN-nel nem lesz gondja a támadásokkal és azok befejezésével a PSV-nek, viszont a védelmen van még mit csiszolni. Ami viszont szinte biztos, hogy kedd este Boscagli, Carlos Vinícius, Madueke és Mauro Júnior sem áll a hollandok rendelkezésére, igaz, ők már hétvégén sem játszottak.



>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel! Most két

meccsjegyet is nyerhetsz az magyar-olaszra! ✅<<<


Franciaország második legerősebb csapata találkozik Hollandia második legerősebbjével, de így is bő másfélszer annyit érnek a hercegségbeliek, mint az eindhoveniek a Transfermarkt portál szerint. Ugyanakkor a vendégek túl vannak egy tétmeccsen, ami igazán jól sikerült számukra, ráadásul papíron egyértelmű, hogy nem nekik van veszítenivalójuk.

Így pedig benne lehet a meglepetés is (még akkor is, ha tavaly a felek az Európa Liga csoportkörében Monacóban gól nélküli remit játszottak, míg Eindhovenben a franciák győztek 2-1-re), de az előjelek alapján érdemesebb lehet inkább gólokra fogadni.

Noha a monacóiak edzőmeccsei nem úgy sikerültek, ahogy szerették volna, találatokból nem volt hiány azokon az összecsapásokon, míg a PSV Ajax elleni 5-3-as sikerére pedig mit mondjunk? Avagy abszolút nem volna meglepő, ha mindkét fél betalálna, továbbá legalább három gól születne a mérkőzésen, amely fogadási lehetőségre kiváló, közel kétszeres szorzón fogadhatunk partnerirodánkban.

{"headTitle":"Monaco - PSV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-02 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3960295] 2022-08-02 20:00:00 Monaco - PSV Eindhovenx;