Bajnokok Ligája

Vendéget kivenni egy BL-odavágón? Miért ne!

  • gb1

A Rangers-PSV első 90 perce végletekig kiélezett csatát hozhat, mi mégis merünk kimenetelt húzni.

A 2021/22-es Európa Liga-finalista Glasgow Rangers idén még nagyobb babérokra törne, ehhez pedig a pazar formában lévő PSV-n kéne átverekednie magát. Van itt két bökkenő is, egyrészt, hogy a skótok 12 éve nem szerepeltek a legrangosabb európai sorozatban, valamint a bukik szerint underdogok a továbbjutási piacon. Az első felvonáson ugyanakkor enyhe favoritnak lett kihozva a Rangers, mi pedig ezt meg is kontrázzuk szépen.

3983946

Csapathírek

Tavaly mindkét csapat elvérzett a Bajnokok Ligája selejtezőn, a skótok aztán 17 EL-meccsen át menetelve jutottak a fináléba, ahol büntetőkkel maradtak csak alul az Eintracht Frankfurttal szemben. A PSV a frissen indult Konferencia Ligában próbált nagyot alkotni, de csak a negyeddöntőig sikerült elverekednie magát, ahol a Leicester jelentette a végállomást.

Tudtad? A PSV legutóbb a 2018/19-es idényben jutott a BL-főtáblára, akkor 2 ponttal az utolsó helyen végzett a csoportban.

Idén azonban szépen összekapta a társaságot Ruud van Nistelrooy, akinek irányításával a harmadik selejtező körben a francia Monacót csapták ki egy kifejezetten élvezetes párharcon. A Rangers is megszenvedett a továbbjutásért, hiszen kis túlzással a sírból, azaz 2-0-s odavágós hátrányból jött vissza a belga Royal Union ellen így a hangulat remek lehet.

Érdekesség, hogy a Glasgow kispadján is egy holland szakember, mégpedig Giovanni van Bronckhorst ül, aki azonban több kulcsembert is pihentetni kényszerül. Az alapemberek közül Ryan Kent és James Sands hiányozhat, de a vendégeknél is többen lábadoznak, ennek ellenére van Nistelrooynak nem kell nagyon aggódnia, hiszen az olajozottan muzsikáló támadószekció csak úgy ontja magából a gólokat.

PSV Eindhoven#ned-psv_eindhoven#5

>100%-os befizetési bónusz + 10. 000 HUF értékű ingyenes fogadás<


Mire érdemes fogadni?

Az Ibrox stadion jellemzően kifejezetten nehezen bevehető erőd, de a hazai legénység most méltó ellenféllel néz majd szembe. Formaügyileg egyik félnél sincsenek nagy gondok, így érthető a bukik szoros oddsszabása, mi mégis az utóbbi 3 idegenbeli meccsen 11 gólt termelő PSV felé húzunk. A hollandok az idei összes meccsükön betaláltak, ahogyan az elmúlt 7 BL-meccsen is mindig beköszöntek, de azt azért nem várjuk, hogy gólparádéba torkollik a keddi csörte - ezen ötleteket vegyítve az alábbi, duplázós tippet raktuk össze.

{"headTitle":"Glasgow Rangers-PSV","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-16 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"X2 + gólok száma 3.5 alatt","odds":"2.02","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3983946] 2022-08-16 21:00:00 Rangers - PSV Eindhovenx;