Bajnokok Ligája

Ugyanazt tippeljük a PSV-Monaco visszavágójára

  • Tomihmv

Ugyanakkor reméljük, hogy ezúttal nagyobb sikerrel járunk.

Az UEFA Szuperkupa fináléja miatt valamennyi Bajnokok Ligája harmadik selejtezőfordulóbeli visszavágót kedden rendeznek meg. Az ütközetek közül több is kiemelkedik, melyek közül jelen cikkünkben a PSV Eindhoven-Monaco csörtével foglalkozunk. A fogadóirodákban a hazaiak számítanak esélyesebbnek, igaz, átlagosan 2.30-szoros oddson fogadhatunk sikerükre háromesélyben.

3960296

A felek kereken egy hete csaptak össze az odavágón Monacóban, s akkor végül 1-1-es döntetlent játszottak. A hollandok kezdték jobban azt a meccset, jogosan szerezték meg a vezetést Veerman góljának köszönhetően a 38. percben. Azonban a 60. perc körül elfogyott a szufla, hiába próbálta meg cserékkel frissíteni csapatát Van Nistelrooy, vagyis használta ki az öt cserelehetőségét, az sem segített. A franciák kiegyenlítettek (Disasi talált be a 80. minutumban), s a győzelemhez is közelebb álltak, azonban a kapufa az eindhoveniekkel volt, így végül maradt az iksz.

Azóta mindkét fél lejátszotta első bajnokiját, a PSV hazai pályán 4-1-re verte az újonc Emmen alakulatát úgy, hogy négy helyen változott a kezdőcsapata, míg a Monaco 2-1-re tudott nyerni Strasbourgban, s a franciáknál hat helyen volt csere az összeállításban. Avagy mindkét fél jól hangolt, s nagyjából tudott pihentetni erre a roppant fontos visszavágóra.

A hazaiaknál Boscagli, Carlos Vinícius, Fofana, Madueke, Vertessen, Van De Blaak és Mauro Júniur, a vendégeknél pedig Badiashile, Boadu, Henrique, Minamino és Okou maradhat ki sérülés miatt hétközben.


>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel!
Most két meccsjegyet is nyerhetsz az magyar-olaszra! ✅<<<


A két csapat tavaly az Európa Ligában találkozott egymással, akkor Monacóban gól nélküli remit játszottak (most ugye 1-1-et), míg Eindhovenben a franciák győztek 2-1-re.

A visszavágó véleményünk szerint roppant hasonló lehet az odavágóhoz, s mivel nem számít az idegenben szerzett találat, így Van Nistelrooyéknak nem kell védeniük az eredményt, avagy mindkét fél ezúttal is támadólag léphet fel. Ennek köszönhetően megpróbáljuk a múlt heti tippünket, avagy, hogy ezúttal is szerez mindkét csapat gólt, de végül legalább három találat születik, amely tipp közel kétszeres szorzóért játszható meg.

{"headTitle":"PSV Eindhoven - Monaco","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-09 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 2,5 gól","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3960296] 2022-08-09 20:30:00 PSV Eindhoven - Monacox;