NFL

Ezek a legjobb tippek a Kansas City - San Francisco Super Bowlra?!

Kivettünk három olyan játékos-speckó tippet, amelyek akár könnyedén le is jöhetnek a nagydöntőben.

Több oldalról körüljártuk már a Super Bowl LVIII-t, hoztunk 3+1 okot a Kansas City és 3+1 okot a San Francisco győzelmére, illetve hagyományosan bevállalós tippel kísérletezünk az MVP-piacon. Utolsóként három játékos-speckó tippet mutatunk, amelyek az idei nagydöntő legjobb (?) fogadásai lehetnek. 
 

1. Kelce fogadó yardjai 70.5 felett @ 1.81


Kezdjük a sort a Kansas City sztár tight-endjével, akinek ugyan az alapszakaszban döcögött a szekere, ám a rájátszásban rálépett a gázpedálra és három meccsen, 23 elkapásból 262 yarddal, illetve három touchdownnal segítette csapatát. A Baltimore-nak abszolút nem volt válasza Travis Kelce-re és bár a San Francisco védelmében hemzsegnek a jó nevű játékosok, de valószínűleg annak a Fred Warnernek lesz majd a feladata semlegesíteni, akinek ez a korábbi egymás elleni csörtéiken nem igazán jött össze. Igazából, ha embereznek, ha zónáznak, Kelce-t akkor sem egyszerű lelassítani, főleg ha olyan bombaformában játszik, mint a Ravens ellen. A Chiefs 87-ese ezt a line-t folyamatosan megugrotta az idei rájátszásban és szerintünk a Niners ellen is folytatja a sormintát. 


2. McCaffrey fogadó yardjai 33.5 felett @ 1.78


A legtöbb elemzés arról szól, hogy a Niners a földön nyerheti meg ezt a Super Bowlt, hiszen Christian McCaffrey-vel egy nagyon hatékony futójátéka van a csapatnak, a Chiefs védelme pedig alapvetően gyenge a futások ellen. De az NFL-ben nem ennyire egyszerűek a dolgok. Ne felejtsük el, hogy a Kansasnél Steve Spagnuolo egy zseni, aki ki tudott találni egy olyan stratégiát, amivel megfogták a Baltimore halálos futójátékát. Valami hasonlóra számítunk a 49ers ellen is, így McCaffrey-nek nem biztos, hogy olyan könnyű dolga lesz a futásoknál, mint amire előzetesen számítani lehet. Az SF 23-asa azonban elkapások után is életveszélyes és ha kitalálnak valamit a futásaira, akkor bizony a passzjátékoknál okozhat komoly kárt, szóval inkább a fogadó yardjainál megyünk rá az overre. 

 

3. Pacheco futott yardjai 66.5 felett @ 1.79


A Chiefs esetében is igaz, hogy akár a futásokkal megnyerhetik ezt a Super Bowlt. A nagy különbség, hogy a Niners védelme jóval kiszámíthatóbb és eddig úgy tűnt, hogy földön verhetőek. Nyilván, ha van egy Patrick Mahomes-od, akkor nem feltétlenül a futással akarod megnyerni a döntőt, de azért Isiah Pachecót elég szépen elkezdték használni a rájátszásban és mind a Baltimore, mind pedig a Miami ellen 24 futása volt, a Buffalo ellen pedig 15-ből is majdnem megcsinálta a 100 yardot. A fiatal futó abszolút főszereplője lehet ennek a Super Bowlnak.