NFL

35-ös (!) oddsra fogadunk a Super Bowlon

Megismételnénk az öt évvel ezelőtti kaszálást, méghozzá a Kansas City fiatal futójának köszönhetően.

Oldalunk rendszeres olvasói már megszokhatták, hogy minden évben előrukkolunk egy kevésbé vagy egyáltalán nem várt személlyel, aki megnyerheti a Super Bowl MVP-címét. Bár az utóbbi néhány nagydöntő során nem jött be a megérzésünk, de kárpótol bennünket az öt évvel ezelőtti Super Bowl, amikor Julian Edelman lett a legértékesebb játékos és ezzel 41-szeres (!) kasszát zöldített nekünk. 

Természetesen az 58. Super Bowlon is az lenne a papírforma, ha irányító nyerné el az MVP-címet, Patrick Mahomes harmadszor, míg Brock Purdy először zsebelhetné be. De ez most abszolút egy olyan párosítás, amikor megérheti rizikózni! Mégpedig Isiah Pachecóval. 

Egy éve, az 57. Super Bowlon talán túl korai volt még bizalmat szavazni a fiatal futónak, de az idei nagydöntőnek már tényleg főszereplője lehet. Főleg, ha a Kansas City hajlandó feladni az identitását és a futójátékra helyezi a nagyobb hangsúlyt. 

Az ugyanis ebben a rájátszásban szépen megmutatkozott, hogy a San Francisco védelme a futásokkal szétszedhető. Nyilván rizikós Mahomes kezéből kivenni a labdát és Pachecóéba adni, de ha ez működik, akkor miért ne? 

Ha szélső esélyt keresünk, akkor egyértelműen Pacheco lehet a legjobb választás, még ha futó 1998 óta nem is tudta elnyerni a Super Bowl MVP-címet. 


✅ Tipp #1: Super Bowl LVIII MVP: Isiah Pacheco @35.00

Fogadási határidő: február 12. 00:30