NFL

Ígéretes játékos-speckó tippel támadunk a Lions-Rams csörtén

Vasárnap éjszaka újabb két mérkőzést játszanak az NFL-rájátszásában.

A korábbi találkozón a Dallas Cowboys és a Green Bay Packers csap össze, majd jön a Detroit Lions és a Los Angeles Rams közötti csörte. Mindkét meccsen 50 pont körül húzták meg az over/under line-t, így két igazán szórakoztató összecsapás elé nézünk, utóbbi pedig abból a szempontból különleges, hogy mindkét irányító korábbi csapata ellen lép majd pályára. 

Matthew Stafford visszatérése a Ford Fieldre különösen pikáns, hiszen 12 szezont húzott le Detroitban és bár háromszor rájátszásig vitte a csapatot, de nyernie nem sikerült. Los Angelesben viszont rögtön első évében megnyerte a Super Bowlt, ami ugye Jared Goffnak a másik oldalon nem jött össze. Goff most a Detroitot próbálja a Super Bowlba terelgetni, de már ez a meccs is pokolian nehéznek ígérkezik. 

A Ramsnak egyébként az alapszakasz feléig elég pocsékul állt a szénája, hiszen kilenc meccsből hatot elveszített. Nagy hajrá kellett tehát a rájátszáshoz, amelyből Stafford oroszlán részt vállalt. Illetve az a Puka Nacua, aki csak az ötödik körben kelt el az előző drafton, de megmutatta, hogy ennek semmi jelentősége. 

Nacua rárúgta az ajtót a profikra és 105 elkapással megdöntötte Jaylen Waddle 2021-es újonc rekordját, illetve 1486 elkapott yarddal átadta a múltnak Bill Groman rekordját is, amely 1960 óta állt fent. 

Szép kis bemutatkozás az NFL-ben és bizony főszereplője lehet a Lions elleni rájátszás meccsnek is. A hazaiak védelmének egyik legnagyobb gyengesége ugyanis a passz elleni védekezés, amelyet kőkeményen megbüntethet Stafford. 

Igazából adja magát egy Nacua-over, már csak azért is, mert 87 yardot átlagolt meccsenként az alapszakaszban, most pedig ennél 10 yarddal alacsonyabb line-t kapott. 


✅ Tipp #1: Nacua elkapott yardjai 77.5 felett @1.77

Fogadási határidő: január 15. 02:30