NFL

3+1 ok, amiért a Kansas City nyeri a Super Bowlt

Négy kulcsfigura és a nagyobb tapasztalat meghozhatja az újabb SB-győzelmet a Kansasnek.


 

  • 1. A Mahomes - Kelce páros


Nem titok, hogy jelenleg Patrick Mahomes az NFL legjobb irányítója, mint ahogyan az sem titok, hogy Travis Kelce a liga egyik legjobb összekötője. Amint a rájátszás elkezdődik, ez a páros Tom Bradyre és Rob Gronkowskira emlékeztet. A Mahomes - Kelce duó megállíthatatlan és ebben a rájátszásban ismét megmutatták, hogy miért ők a legjobbak abban, amit csinálnak. Kelce három meccsen 23 elkapást, 262 yardot és 3 touchdownt jegyzett. Fel lesz adva a lecke a 49ers védelmének.

 

  • 2. Steve Spagnuolo személye

 

Noha a Kansas City Chiefs esetében alapvetően Mahomes-ról és a támadóegységről beszélünk, de azért fontos megjegyezni, hogy ennek a csapatnak a védelme 10 ponton tudta tartani a Baltimore-t, 7 ponton a Miamit és összességében elég jók megállították a Buffalót is. Ez pedig egyértelműen Steve Spagnuolo védőkoordinátor érdeme, aki mind a három rájátszás-ellenfelükkel szemben ki tudott találni egy hatékony stratégiát. Ugyan a 49ers elképesztő fegyverarzenállal rendelkezik, de biztosak lehetünk abban, hogy Spagnuolónak lesz terve ellenük. 

Tudtad? Most már évek óta minden Super Bowl esetében húzunk egy váratlan MVP-győztest. Ezúttal 35-szörös kasszára pályázunk. A tippért klikk ide!

 

  • 3. Andy Reid személye

 

A 65 éves mester minden idők egyik legjobb edzője, aki a közelmúltban kétszer is megnyerte a Vince Lombardi-trófeát. Andy Reid pontosan tudja hogyan készítse fel a srácokat a Super Bowlra és ha a Kansas City megvédi címét, annak ő lesz a fő oka. Reid offense-hívásai a liga legjobbjai közé tartoznak és a 2020-as döntőben egyszer már túl járt Kyle Shanahan eszén. 

 

  • +1. Nagyobb tapasztalat

 

A Chiefs nagy előnye lehet a nagyobb Super Bowl-tapasztalat, hiszen az elmúlt öt évben negyedszer játszhat nagydöntőt. Ugyan a két csapat a 2020-as fináléban találkozott egymással, de abból a csapatból mindössze 11-en maradtak San Franciscóban, a Kansas City viszont a címvédő. A Super Bowl különbözik a rájátszástól. A Niners tapasztalatlansága kiütközhet vasárnap, ami a Chiefs malmára hajthatja a vizet. 

 


✅ Tipp #1: A Kansas City nyeri a Super Bowlt @2.08

Fogadási határidő: február 12. 00:30