NFL

Újabb játékos-speckó tippel kaszálnánk

Nacua kényelmesen hozta az overt, felkészül Jaylen Warren, aki a Bills védőinek életét próbálja majd megkeseríteni.

Kőkeményen lecsapott a tél Buffalóra, így a Bills - Steelers derbit vasárnapról hétfőre halasztották. Sokkal nem jobb a helyzet, havas-szeles körülmények várnak a csapatokra, amely egy igazán kaotikus meccset eredményezhet. 

Ez a Pittsburgh számára egyáltalán nem rossz hír, hiszen alapvetően a Bills erősebb csapat képét keltette az alapszakasz során, nem véletlen, hogy -9.5 pontos favorit hazai pályán. De ilyen nehéz körülmények között kiegyenlítődhetnek az esélyek, főleg, ha működik a Steelers legnagyobb fegyvere, a futás. 

A Najee Harris - Jaylen Warren duó remek formába lendült és óriási szerep hárul a két futóra, hiszen minél több időt tudják ültetni Josh Allent, annál jobb esélyük van a győzelemre. Harris az első számú futó, de egyre nagyobb szerephez jut Warren is, aki nem futásban, de passzoknál egyaránt használható. 

És el is érkeztünk a fogadásunk lényegéhez. A Bills védelme komoly nyomást próbál majd helyezni Mason Rudolph-ra, akinek így gyorsan kell szabadulnia a labdától, erre pedig jó opció lehet, ha Warren kezeit keresi. A másodéves futó az alapszakasz utolsó öt meccsén 4,8 elkapást átlagolt meccsenként, ezekből pedig átlagban 25,7 yardot haladt előre. Mivel a hazaiak ezek ellen a játékok ellen nem jeleskedtek az alapszakasz során, így Warren ezeket a számokat egész nyugodtan lehozhatja, ami két nyertes fogadást eredményezne. 


✅ Tipp #1: Warren elkapott yardjai 19.5 felett @1.82

Tipp #2: Warren elkapásainak száma 3.5 felett @2.17

Fogadási határidő: január 15. 22:30