NFL

Létezik tutista NFL-kombi? Szerintünk ez lehet az!

Az NFL alapszakaszának 13. fordulójában a Titans-Colts, a Saints-Lions és a Commanders-Dolphins meccsekkel profitálnánk.

 

Tennessee Titans - Indianapolis Colts

Will Levis viharosra sikerült bemutatkozását követően a Titans immáron a playoff reális reménye nélkül fordulhat rá a decemberre. A Panthers legyőzése hazai pályán papírforma, de mivel a hátralévő sorsolásban a Colts elleni meccs a legkönnyebb falat, most már inkább az újjáépítésről kell, hogy szóljon a szezon. A másik oldalon a Colts stabilizálta a jó közepes csapat szerepét, ahogyan azt már a Patriots elleni beharangozóban írtuk. Érdekes, hogy az elmúlt három hétben végig 1-2 pontos favorit volt a Colts, melyeket végig hozott is, és ugyanekkora spread várja őket most és a jövő héten is. Ennek megfelelően úgy gondoljuk, hogy a Colts folytatja a sormintát, és legyőzi kicsit gyengébb ellenfelét.


Washington Commanders - Miami Dolphins


Nem lehet azt mondani, hogy a Washington kiszolgálná a FedExFieldre kilátogató szurkolóit, hiszen az elmúlt négy hazai meccsét elveszítette a csapat. Nem lesz egyszerű otthon tartani a győzelmet a 8-4-gyel álló Miami ellen sem, amely gárda szépen robog a rájátszás felé. Nem kérdés, hogy elég komoly minőségbeli különbség van a két csapat között és az esélylatolgatásokat olvasva futottunk bele egy olyan statisztikába, ami miatt nehéz elképzelni ezen a meccsen a meglepetést. A Washington védelme finoman szólva sincs a helyzet magaslatán, a legtöbb 15+ yardos játékot engedi és a legtöbb red zone-on kívüli touchdownt. Ez azért nem túl jó ómen a hazaiaknak, mert a Dolphins viszont ebben a két mutatóban ligaelső. Nincs tehát kétségünk afelől, hogy a Miami kényelmesen halad majd előre és pakolja fel a pontokat a táblára.

 

New Orleans Saints - Detroit Lions


A Detroit általános meglepetésre kikapott múlt héten hazai pályán a Hálaadás első meccsén a nagy rivális Packers ellen, ami első sorban a támadófal gyengélkedésének volt köszönhető. A Saints nyomás gyakorlás tekintetében viszont csak a liga középmezőnyében foglal helyet és lefelé ívelő tendenciát mutat a komplett védelem teljesítménye az utóbbi hetekben, főként mióta egyik legjobb védőjük, Marson Lattimore sérültlistára került. Ezt a tendenciát jól mutatja, hogy az Atlanta több, mint 200 yardot ért el földön a Saints ellen, a passz elleni védekezés pedig a liga 10 legrosszabbja között van. Nagyon jó alkalom ez tehát a Detroit támadósorának, hogy visszatérjen a "helyes" és nyerő útra. Ha pedig hozzávesszük, hogy a Saints támadósorában Chris Olave agyrázkódás protokollban volt a múlt héten, Rashid Shaheed szintén összeszedett egy sérülést, Michael Thomas pedig sérültlistán van, a Lions védelem dolga valószínűleg könnyebb lehet, mint az elmúlt hetekben. A két csapat helyzetét elnézve tehát ezt a meccset és győzelmet mi a Detroitnak adjuk ma este.


 

✅ Tipp #1: Colts+3.5 + Lions nyer + Dolphins nyer @ 2.59
 

Fogadási határidő: december 3. 19:00