FA Kupa

8 év után jön ismét Anglia egyik legnagyobb rangadója

A Tyne-Wear derbi a szigetország egyik legillusztrisabb derbije, amelyre legutóbb 2016-ban volt precedens.

2016 után rendeznek ismét Newcastle-Sunderland derbit, ami Anglia egyik legpatinásabb összecsapása. Az észak-keleti rangadó akkor is nagy meccs lenne, ha semmi tét nem lenne, hát még így, hogy a világ egyik legrangosabb kupasorozatában találkoznak a csapatok. Lássuk, mire érdemes fogadni.

Az bizonyos, hogy mindkét csapat szurkolóinak nagyon fontos a győzelem, de azért vannak nagyobb célok is az FA Kupánál. A hazaiak a feljutásért küzdenek, míg a vendégek szeretnének kikecmeregni a pokoli formából. A BL- és LK-kiesés mellett ugyanis Eddie Howe gárdája a PL-ben is igen szerény teljesítményt nyújt, utolsó hat meccsén három pontot szerzett. Ha ennek fűszereként vesztesen hagyná el a Stadium of Light gyepét is, akkor még akár az edző állása is veszélybe kerülhetne.

A favorit ugyan joggal a Newcastle, de nem értünk egyet az 1.70 körüli szorzóval, egy egy paprikás rangadó lesz, szenzációs hangulatban, ahol Michael Beale fiai biztosan megszakadnak majd a sikerért.

Felesleges kiindulni abból, mi történt 6-7 éve, más szellemben vezetnek már az angol játékvezetők, így nem kell meglepődni, hogy a bukik 5,5 körül húzták meg az egál lapos line-t - és ezt szerintünk meg is lehet ugrani. A játékvezető Craig Pawson lesz, aki adott már idén 11 lapot is, valamint a színesebbik kártyához sem fél nyúlni.


✅ Tipp #1: 5,5 lap felett @1.75

 

Tipp #2: Lesz kiállítás - Igen @3.35

 

Fogadási határidő: január 06. 13:45