Női kézi BL

Dupláznánk a Fradival és a Győrrel - tippek a női kézi BL-re

Szombaton a Fradi és a Győr is pályára lép a női kézilabda BL-ben, így mindkét csapat meccsére tippeltünk.

Oroszországban vizitál hétvégén a Ferencváros. - Fotó: fradi.hu

Szombaton mindkét női kézilabda kirakatcsapatunk pályára lép a Bajnokok Ligájában, a Ferencváros az Rosztov együtteséhez utazik, míg a Győr a Valcea gárdáját fogadja, ezen meccsekből pedig egy kombit gyúrtunk össze.

Idei utolsó BL-mérkőzésére készül az FTC, hiszen a középdöntő záró fordulóját rendezik a hétvégén, és a zöld-fehérek már korábban elbúcsúztak a sorozattól. Elek Gáborék utolsó állomása Oroszország lesz, ahol a Rosztovval csapnak össze.

Sajnos az oroszoknak még szükségük van a győzelemre, de még siker esetén sem biztos, hogy elcsípik a második helyet, minden a csoport rangadójától, az Esbjerg-Metztől függ. Ugyanakkor borítékolható, hogy Ambros Martínék igen komolyan veszik a mérkőzést, ráadásul nagyon fekszik számukra a Ferencváros játéka.

A két csapat ugyanis az elmúlt években ötször csapott össze, és valamennyiszer a Rosztov tudott nyerni, hazai pályán pedig általában ki is végezte az FTC-t. Ha ezúttal tíz gól körüli különbség nem is lesz, úgy véljük, hogy a jóval motiváltabb, hazai pályán játszó oroszok könnyedén nyerhetnek legalább három találattal.


>>>Hatalmas oddsok a pályán! Regisztrálok a TippmixPro-ra a magasabb szorzókért!<<<


A Győr tét nélküli mérkőzésre készül, hiszen akármilyen eredményt is ér el szombaton, biztosan csoportelsőként zár. No, de a Valceának sem oszt vagy szoroz a találkozó, mivel a románok sem léphetnek előrébb a negyedik helyről.

Talán annyiban számít ez a találkozó az ETO-nak, hogy a negyeddöntőben a szintén román CSM Bukarest gárdájával csap majd össze, így azonos országbeli együttessel játszhat tétmérkőzést az egyenes kieséses szakasz előtt. Ám gyorsan tegyük is hozzá, ezen csapatokat nem lehet és nem is szabad összehasonlítani.

Így pedig a győriek célja, a siker mellett, az lesz, hogy senki ne sérüljön meg, és olyanok is több lehetőséget kapjanak, akik eddig alig vagy elvétve játszottak. Ennek köszönhetően pedig érdemes lehet gólokba fektetni.

Az odavágón ugyan csak 49 találatot hoztak össze a felek, de mindezt úgy tették, hogy a szünetig mindössze 16 gól esett. Ahogy eldőlt a találkozó, úgy indultak be a felek, és a második 30 percben már 33-szor mattolták egymást. Úgy véljük, hogy most is valami hasonló, felszabadult játék várható, mint az odavágó második félidejében, így pedig illene, hogy legalább 52 találat szülessen a felek szombati mérkőzésén.

{"headTitle":"Női kézilabda BL kombi","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-07 14:00","footerTitle":"Eredő odds: 2.07","footerLink":"https://www.hatharomhun.com/fogadoirodak/tippmixpro/go","events":[{"eventTitle":"Rosztov - Ferenecváros // Rosztov -2,5","odds":"1.39","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Győr - Valcea // Több, mint 51,5 gól","odds":"1.49","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}